Vi er Ida Marie, Carl Johan og Karlos, og udover at arbejde sammen, er vi tre gode venner, der elsker mad. Vi tror på, at vi med Table kan bidrage til en gladere og grønnere verden gennem velsmag og begejstring.

Vi bringer mange års erfaring med catering- og restaurationsdrift, ledelse, koncept- og forretningsudvikling til bordet, når vi skaber og driver madvirksomheder.

Ida Marie Banke

Kommercielt Ansvarlig
Cand.merc.(kom), Food Architect og tidl. forretningsudviklingschef i Meyers Køkken (Venues, Event- og Frokostcatering) gennem 3 år. Før Meyers selvstændig konsulent og madiværksætter.


imb@banegaarden.com
idamarie@nooncph.dk
tlf. 31 62 11 24

Carl Johan Paulsen

Adm. Direktør
Cand.merc og tidl. direktør i Meyers Køkken i 10 år med ansvar for Venues, Event- og Frokostcatering (samt undervejs Meyers Madhus, Bagerier og Retail). Forretning vokset fra 14 til 250m/år i omsætning. Årets leder 2020 i konkurrence med 15.000 andre ledere.

cjp@banegaarden.com
carljohan@nooncph.dk
tlf. 25 10 27 80

Karlos Ponte

Gastronomisk Ansvarlig
15 års erfaring fra high end restauranter i hele verden (noma, 2 * i Vevey m.fl.) og en af de mest indflydelsesrige kokke i 2010'erne i København som køkkenchef og ejer af restaurant Taller og PMY. Født i Venezuela.

karlos@nooncph.dk
tlf. 25 21 10 84
© 2021 Table. All rights reserved.